Najważniejsze,że wystawa się odbędzie, myślę,że minimum konieczne uczestników już jest. Taka optymistyczna jak Andrzej to ja nie jestem, bo wiem jak to jest w realu , nieraz w ostatniej chwili , nagle, coś komuś wypada i rozkłada ręce Magdzie oczywiście pomożemy (pisałam o tym w początkowej fazie dyskusji)...może jednak napiszę tylko w swoim imieniu, co będzie możliwe to chętnie pomogę
Może tu podacie listę chętnych.?Jestem chętny do prezentacji. Bo już się gubię w wątkach w kilku miejscach.Może te drugie miejsce wystawowe tzw. miejskie to nie głupi pomysł. Tak jak Krakusia w Masarni już byłem. I to trochę już dla stałych bywalców Masarni może być nudne. A przy okazji może CK czy DK w Grodzisku dołożył by się do katalogu.
UM - dołozyć do katalogu........ to graniczy z cudem , nigdy nie dołozyli sie do katalogu plenerowego , kalendarza tez nie zrobili ........ ja póki mam , mogę robić sama bez niczyjej łaski, nie lubie sie prosić....
Czytam te posty i nie wiem czy się dopisywać czy nie. Z jednej strony mam chęć poznać Was i pokazać coś mojego - z drugiej strony - nie maluję takich obrazów jak wy - tylko anioły na starych deskach i moje ikony..chyba nie pasuję. Ale bardzo wam kibicuję i trzymam kciuki za powodzenie..
Olga,oczywiście,że Twoje prace muszą się znaleźć na wystawie. Nie daj się prosić. Cieszę się też z deklaracji wystawiania i pomocy Zephyra. Pozdrawiam.
Czy info o rozmiarze płócien max 80x60 cm to ostateczna decyzja ? Jak tak to trzeba będzie namalować jakieś "mniejsze obrazki" Ostatnio mam jazdę na punkcie wielkich formatów.