powaga

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość

Postprzez Nettcalf Wt, 13 kwietnia 2010, 18:24

Absolutnie nie. Ludzie na śląsku są pełni życia i mają w sobie wiele radości. Wiele się zmienia, nawet architektura. A i powietrze jest już bardziej czyste niż dawniej.
Nettcalf
.
..
...

.
..
...

Postprzez Cicindela Wt, 13 kwietnia 2010, 19:42

Praktycznie co 2 tygodnie robię trasę Kraków-Wrocław i przejeżdżam przez Śląsk i faktycznie z okien pociągu wygląda to dosyć ponuro. Aczkolwiek jakiś czas temu wracałam z Wrocławia, miałam przesiadkę 4 godzinną w Katowicach od ok. 23 i poszliśmy sobie na piwko. Powiem Wam, że fajnie spędziłam czas, mnóstwo ludzi na ulicach, miłe knajpki, sama się zadziwiłam. W myśl zasady "nie taki diabeł..." ;)
Cicindela
.
...

.
...

Postprzez Kate Wt, 13 kwietnia 2010, 20:47

no bo Katowice nie są złe, knajpy w Katowiach tez. Studiowałam tam to wiem :lol:

Śląsk tak jak każdy inny region ma ladne regiony i te brzydkie, np Bytom czy Ruda Śląska
A W samych Katowiach w centrum dużo nowych obiektów ostatnio powstało i dalej powstaje. Nowe rondo z Galeria Sztuki, Silesia City Center, nowe biurowce, nowy hotel, osiedle Dębowe Tarasy.

Poza tym na pograniczu Katowic i Chorzowa jest piekny park, zoo, wesole miasteczko.
Oprócz tego park Kościuszki, Trzy stawy,
Obiekty sportowe, Teatry, centra rozrywki no i wczesniej wspomniane liczne knajpy kawiarnie i kawiarenki
Kate
.
1.
2...
moderator

.
1.
2...

Poprzednia strona