foteczki całkiem niezłe.
co do drogiego hobby to nie przyznam tobie racji Oldku. trzeba tylko szukać i czytać

owszem obiektywy do lustrzanek kosztują bardzo drogo przynajmniej te jakościowo lepsze bo od 2000 zł do nieskończoności ale po co to skoro to tylko hobby. Ja poszukałem alternatywy i znalazłem. Body canona 30D bądź co bądź do dzisiaj bardzo zacne i adapter do szkieł od zenita

szkła jakościowo bardzo dobre (światełko od 1.7) tyle że tutaj już wchodzi fotografia nie na programach ale na manualu co w znaczny sposób ogranicza fotopstrykaczy... nie mniej jednak przy pewnej dozie cierpliwi można pykać bardzo dobre zdjatka. zaznaczam że obiektywy od zenita kosztują od 40zł (np: chelios 50mm 2.0) do 600pln (np obiekty lustrzany 500mm idealnie nadający się do fotografii nieba oraz przyrodniczej a po dokupieniu przystawki x3 mamy ogniskową 1500mm - ot taki mały teleskop

) pragnął bym tutaj od razu uprzedzić profesjonalistów że profesjonalna fotografia to już inna bajka ale na początek na parę jak nie kilka lat starczy