plener rzęźbiarski CZ. II ( z ogłoszenia plenerowe KTS)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość

Postprzez Indygo Pt, 4 lutego 2011, 22:58

...co moze wiedzeć o budzecie Urzedu Miasta o 500km dalej

nie dziwię się wątpliwościom Głucha...Miasto ma deficyt budżetowy w wysokości niemal 1/3 całego swojego budżetu, ale jak burmistrz obiecał wysupłac to trzymac za słowo ;) mocno
Indygo

Postprzez Jagoda So, 5 lutego 2011, 13:25

Byłam na paru plenerach mieszanych ...było super, zwłaszcza,że ja bardzo cenię tę dziedzinę sztuki i uwielbiam rzeżby. Mam ich dość dużo , właśnie od rzeżbiarzy z plenerów....w ramach wymiany ( jedena "moja ikona" za jedną rzeżbę , rzeżby oczywiście nie jakieś tam wielkie) Inicjatywa wyszła od rzeżbiarzy......ja byłam zadowolona i oni też, było bardzo sympatycznie, plenery b. fajne. Malarstwo, rzeżbiarstwo, grafika , ceramika itp. to zawody artystyczne i nie powinniśmy się licytować ,który "lepszy" - to sprawa subiektywnej oceny. Ja , tylko stwierdzam( ale to tylko moje zdanie , żeby nie było...) ,że rzeżbiarstwo to zawód- pasja ciężka , chodzi mi o siłę jakiej trzeba użyć, oczywiście ,mam na myśli rzeżby duże , niekiedy bardzo duże. W jednym z postów SZanowny Pan MPietak napisał, że on spokojnie dałby radę rzeżbić.....no to Panie MPietak , nic nie stoi na przeszkodzie. :)
Jagoda
3.
1...
.
..
...
1..

3.
1...
.
..
...
1..

Postprzez Jagoda So, 5 lutego 2011, 13:39

MPietak napisał(a):Moim skromnym zdaniem motto powinno byc jasne NIC ZA DARMO..robiąc za darmo pozwala się na domniemywanie że można takiego kogoś traktować mało poważnie.Każdy powinien znac swoja wartość i umieć to wyartykuować.Jeśli sam się nie cenisz to nie oczekuj tego od innych.

:hmm: "NIC ZA DARMO" .....corocznie oddaję jakąś swoją prace malarską na licytację, na cele charytatywne....czyli jak wynika jasno z postu w/w , jestem "mało poważna", i nie znam swojej wartości.....oddaję tę pracę ZA DARMO.
Jagoda
3.
1...
.
..
...
1..

3.
1...
.
..
...
1..

Postprzez Waldemar Jarosz So, 5 lutego 2011, 15:43

Fajny portal-Lamka wykłada własną forsę . Robi to dla Was!A wy tak się nie lubicie!Nie rozumiem tego! Zamiast fachowych dyskusji jakieś prywatne animozje! Szok. Oczywiście zaraz usłyszę od Pietaka ............!Szkoda słów . Chyba czas się wynosić .!Ukłony!
Waldemar Jarosz
.
..
2...
3..

.
..
2...
3..

Postprzez Magdalena Sciezynska So, 5 lutego 2011, 15:47

fakt, Waldemar ma rację . tylko szkoda , bo mógło być to fajne miejsce na dzielenie sie wiedza doswiadczeniem :(
Magdalena Sciezynska
.
...
1.
2.
1..

.
...
1.
2.
1..

Postprzez Jagoda So, 5 lutego 2011, 16:04

Fakt ...macie rację ....czasem za dużo piszę co myślę, ale to nie znaczy ,że kogoś nie lubię, czasem niepotrzebnie mnie "ponosi" PRZEPRASZAM LAMIO, PRZEPRASZAM WALDEMARZE .
Ostatnio edytowano So, 5 lutego 2011, 20:09 przez Jagoda, łącznie edytowano 1 raz
Jagoda
3.
1...
.
..
...
1..

3.
1...
.
..
...
1..

Postprzez Jagoda So, 5 lutego 2011, 16:10

Forum założone przez Lamię , bardzo mi się podoba , jest bardzo ciekawe i dużo dzieje się pod wzg. art. Nie ukrywam,że lubię sobie pogadać ....ale już postanowiłam , tylko tematy art.., malowanie ....i koniec. Jeszcze raz PRZEPRASZAM jeśli KOGOS URAZIŁAM. Pozdrawiam .
Jagoda
Ostatnio edytowano So, 5 lutego 2011, 20:06 przez Jagoda, łącznie edytowano 1 raz
Jagoda
3.
1...
.
..
...
1..

3.
1...
.
..
...
1..

Postprzez Magdalena Sciezynska So, 5 lutego 2011, 16:38

Jagoda mnie to nie przeszkadza , mnie tylko wnerwia, jak uzywanych jest wiecej cytatów niż własnych słów
i gdy wypowiadanie sie w temacie przeradza sie w kłótnie , a cytaty służa do szydzenia i wysmiewania

to mnie takie pisanie denerwuję :-?

a gdyby tak zacząć wysuwać wnioski na koniec tematu ...... , czego dowiedział się czytelnik nie biorący udziału w dyskusji ?
Magdalena Sciezynska
.
...
1.
2.
1..

.
...
1.
2.
1..

Postprzez MPietak So, 5 lutego 2011, 18:34

Mógłbym pobabrać w cytatach by udowodnić Jagodzie Indygo czy też Jaroszowi że moim zdaniem wyjeli sobie kawałek mego tekstu by mieć się do czego odnieść.Tak naprawdę chodziło im jedynie o przedstawienie swojego zdania.Do tego nie trzeba cytować innych tym bardziej że stosuje się cytat wybiorczo,bez wskazania do czego się odnosił.Tylko takie postawienie sprawy miało by sens cytowania.TAKA FORMA WYMIANY POGLĄDÓW JEST JEDYNIE ZABAWĄ .Dla mnie niech będzie dopuki nikt nikogo nie obraża ad persona.Mam pewność,że nikogo nie dotknołem ;)
MPietak
3.
1...

3.
1...

Postprzez Indygo So, 5 lutego 2011, 20:01

No wiesz Piętaszku...Raz jeden zmanipulowałam Twój cytat, w dodatku od razu uprzedziłam i przeprosiłam :dobani: Czuję się dotknięta
Indygo

Poprzednia stronaNastępna strona