plener rzęźbiarski CZ. II ( z ogłoszenia plenerowe KTS)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość

Postprzez MPietak N, 6 lutego 2011, 10:25

Skoro zwruciłaś się do mnie bezposrednio w dodatku zwrotem z odległych lat dzieciństwa.Wiedz,że nie wierzę byś czuła się dotknięta jesteś zbyt inteligentna ;)
MPietak
3.
1...

3.
1...

Postprzez Indygo N, 6 lutego 2011, 10:26

no masz ci los :o
Indygo

Postprzez Gluch N, 6 lutego 2011, 11:52

Ludziska kochane nie macie za co nikogo przepraszać , łącznie z Lamą, jesteśmy dobrowolnie w tym klubie
i jeżeli mamy być sobą i szczerzy to tak powinny wyglądać dyskusje i wymiana poglądów , czy poradnictwo.
Powinniśmy się też szanować za nasze odmiennictwo.
Wielka chwała Lamie że organizuje te plenery i je finansuje, ale nie zapominajcie że pozyskuje przez to
Wasze prace, Jako praktyk \zrobiłem 17 plenerów, ale ze środków pozyskanych (tu jest duża praca organizacyjna) i twierdzę, że każdy plener sam się może sfinansować, a jak się uzyska chociaż 1\3
dobrych prac , może przynieś dochód. Wszystko zależy od talentu zaproszonych artystów. Mało tego
mogę udowodnić , że kazdy z Was plener może zorganizować jako osoba fizyczna \bez środków własnych\
Jeżeli Was to interesuje opisze dokładnie procedurę, kosztorysy, umocowania prawne, rozliczenia. Zawsze się ktoś znajdzie że dana wypowiedz na forum będzie mu nie odpowiadała. Dlatego tradycyjnie bez urazy Hej
Gluch

Postprzez MPietak N, 6 lutego 2011, 12:35

Gluch dobrze że to powiedziałeś,. choć nie mam żadnego doświadczenia w tym względzie zdrowy rozsądek podpowiada mi by się z Tobą zgodzić w całej rozciągłości. :ok: :hmm:
MPietak
3.
1...

3.
1...

Postprzez Waldemar Jarosz N, 6 lutego 2011, 13:00

Nie piszcie z błędami ortograficznymi!/zwruciłaś /
Waldemar Jarosz
.
..
2...
3..

.
..
2...
3..

Postprzez MPietak N, 6 lutego 2011, 13:11

Rozumiem że rani to twoją inteligencję błedy robie i będe robił by mieć radocheże kogoś to rani :lol:
MPietak
3.
1...

3.
1...

Postprzez Gluch N, 6 lutego 2011, 14:34

Panie Waldku, jestem pod wrażeniem Pana Prac \FC, strona\ , jest tu Pan na-pewno jednym z autorytetów
i myślę że taki artysta , do detali takich jak ortografia, nie powinien publicznie się odnosić.
Ponadto Pan się nie musi .................. bez urazy , pozdro , hej
Gluch

Postprzez Magdalena Sciezynska N, 6 lutego 2011, 14:39

no proszę, a jednak nie usunęłam tematu , jak to mi to zarzucono.znalazł go Pan, gratuluję
Magdalena Sciezynska
.
...
1.
2.
1..

.
...
1.
2.
1..

Postprzez Gluch N, 6 lutego 2011, 14:52

Droga Lampeczko, ja Cie naprawdę lubię i bardzo szanuje za to co robisz, ale gdzie jest cały początek tematu,
jestem prosty góral w temacie internetu bardzo słaby , ale go jakoś znaleźć nie mogę. Ponadto na mój chłopski
rozum nie mogę zrozumieć poco to dzielisz , chociaż mogę się domyślić . Niech żyje ul. Mysia. Bez urazy
Hej
Gluch

Postprzez Magdalena Sciezynska N, 6 lutego 2011, 15:14

Mieciu, początek jest tam gdzie był
po co to robie:
każde Forum działa podobnie są tematy i pisze sie posty do tematu , Jak temat ewoluuje i rozmowa idzie juz innym kierunku , to trzeba stworzyć nowy tytuł dotyczacy treści
prosty przykład:
szukałam informacji dotyczacych charakteru psa Husky , bo jechał do mnie hodowca , znalazłam psie forum - temat : HUSKY , o tej rasie było tylko kilka postów , a potem pisali, o jamnikach, pudlach i kałkazach :o ja chce o Husky !!!!!!!! szlag mnie trafił
właśnie takie posty nazywaja sie OFFTOPy
( i jesli komus sie zdarza , to robimy je na niebiesko)
Magdalena Sciezynska
.
...
1.
2.
1..

.
...
1.
2.
1..

Poprzednia stronaNastępna strona