Petucha widzę ,że Helena nic przed Tobą nie ukryje,Te tumany dwutlenku wyrzucane w kosmos jej nie uratują.Po za widokiem w kadrze nie wygląda to dobrze.Zdjęcia jak zwykle świetne, powinieneś zrobić wystawę zdjęć Heleny,co tydzień na innej staci na której się zatrzymuje.Pomyśl
Helenka pożyje akurat najdłużej ze wszystkich parowozów z dwóch przynajmniej powodów. Po pierwsze jest po tzw. remoncie kapitalnym, a po drugie jest oczkiem w oku właścicieli - twardogłowych czy jak to niektórzy mówią betonu na wysokich stołkach w PKP Cargo w Warszawce. Ktoś w końcu musi wozić tyłki Vipów na grzybki raz w roku
...Buszmen lubiący szlaki w stylu stepów akermańskim, których właściwie już nie ma w wydaniu drugim
W tle przepiękne miasteczko na górce - Kcynia, niestety dawno odcięte o ruchu kolejowego. Na szczęście są jeszcze ludzie, którzy potrafią zorganizować wypady w takie piękne miejsca. Byście się zdziwili ilu chętnych jest na takie zamknięte przejazdy na szlakach gdzie pociąg nie zaglądał od 20 lat lub więcej. Cud tylko, że szlak nie został rozkradziony przez złomiarzy. Tak z ciekawostek mogę powiedzieć, że pociąg miał 8 wagonów wypełnionymi po dach podróżnikami.
Ol49-7 K klub.jpg (130.05 KiB) Przeglądane 6536 razy
No ja się nie dziwię, że jest tylu chetnych Wiem jak popularna jest nasza sląska wąskotorówka na trasie Bytom= Miasteczko Śl , ale z powodu budowy autostrady w tym sezonie nie kursowała ja zawsze wolałem jazdę pociagiem niż autobusem Zdjecia jak zwykle profesjonalne