Ogród, to jest coś, co pomaga przetrwać wszystkie kłopoty, praca w nim regeneruje i ciało i duszę, reszta jest dopełnieniem w większym, lub mniejszym stopniu/ na obecnym etapie życia/ Dzięki za zainteresowanie Kwiatami, bo wydaje się, że dla niektórych jest to nieważne, a może nie mieli szansy zetknąć się bezpośrednio z pracami w ogrodzie i podziwianiem jak się wszystko zmienia. Pozdrawiam.
Zgadzam się z Tobą Anto, ogród to fantastyczna sprawa, też mam, trochę dzikawy, ale dla mnie najpiękniejszy na świecie, pracy dużo ale satysfakcja gwarantowana. Pozdrawiam
anta napisał(a):Ogród, to jest coś, co pomaga przetrwać wszystkie kłopoty, praca w nim regeneruje i ciało i duszę,
Naukowo udowodnione, że prace w ogrodzie a dokładnie kontakt z czarna ziemią pobudza wydzielanie hormonów szczęścia Zamiast czekolady proponuję pielenie
Widzę, że też kochasz przyrodę a w Twoim ogrodzie przez cały rok coś kwitnie Piękne zdjęcia Dodam, że mam jeszcze bzika na punkcie hortensji bukietowych
Tak, przyroda to jest piękna sprawa, myślę, że wielu ludzi wcześniej, lub później to dostrzeże i się do niej zbliży. Mój ogródek pozwolił mi zachować równowagę psychiczną w ciężkich chwilach i dalej podtrzymuje na duchu, a wzbogaca duchowo niewątpliwie. Dziękuję Ci Beatko za zaangażowanie w oglądanie i komentarz do zdjęć. Pozdrawiam!