WYSTAWA KTS Co wy na to?

wystawa

Ankieta wygasła So, 10 sierpnia 2013, 18:16

1- w ramach
4
13%
2- bez ram
6
20%
1- 3D
2
7%
2- zwykłe
4
13%
1- Tematyczna
0
0%
2- Dowolna
14
47%

Liczba głosów : 30

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość

Postprzez Zibelius Cz, 11 lipca 2013, 20:01

Rzecz w tym żeby na wystawę dać to co mamy najlepsze i tyle. :) powinien być najwyższy poziom na jaki nas wszystkich obecnie stać :)
Zibelius

Postprzez jola Cz, 11 lipca 2013, 20:21

Lamio całkowicie Cie popieram :) ja pomaluję boki i już i wtedy wysyłam jako polecony i jest ok :)
jola
...
2..
2.
2...

...
2..
2.
2...

Postprzez Jagoda Cz, 11 lipca 2013, 20:23

Zibelius napisał(a):W końcu ja mam decydować jak ma wyglądać mój obraz.

Andrzeju, właśnie o to mi chodzi , ja nie narzucam wszystkim oprawiania prac, bo każdy wie najlepiej w czym jego pracy "do twarzy" :) ...maluję pejzaże i lubię je w ramach, nie jakichś ramiskach złotych i ozdobnych ale skromnych surówkach, sama je maluję akrylem lub nie, przecieram itp. Nie chodzi mi o "dopalanie "prac ale o zwykłą estetykę .
MPietak napisał(a): Rozumiem chęć do estetyki i porządku ale za chwile może narzucić komuś temat pracy bo widzę ,że propozycja formatu już jest wszystko mozna opisać ale tu już mało będzie miejsca dla samego zainteresowanego uczestnictwem.

Marku, zainteresowani uczestnictwem wpisują się w zupełnie innym wątku :) "lista chętnych"
Jagoda
3.
1...
.
..
...
1..

3.
1...
.
..
...
1..

Postprzez Krysia karo konin Cz, 11 lipca 2013, 20:37

Zgadzam się z Jagodą, że są obrazy, które wymagają ramki, a są też takie, że oprawa może im zaszkodzić.
Myślę,że każdy wie najlepiej jak jego obraz ma być zaprezentowany.
Jeśli chodzi o formaty, to byłabym tylko za ograniczeniem do 60x80, z racji ograniczonej powierzchni wystawienniczej.
Natomiast w dół, powinno być bez ograniczeń.Niekiedy dwie małe prace dobrze się uzupełniają.
Jeśli ktoś uzna, że ma najlepsze miniatury, to niech je pokaże.
To tyle moim skromnym zdaniem.Pozdrawiam.
Krysia karo konin

Postprzez Evagelia Cz, 11 lipca 2013, 20:41

[quote="Jagoda"Czy w miarę aktywny uczestnik tego forum nie ma dwóch prac, które mógłby podesłać do Grodziska ? ? ?[/quote]

Wiem, ze to bardzo glupio brzmi.. ale moze sie tak zdarzyc.. ja np. nie mam dwoch prac.. nie mam nawet jednej.. do wystawy jeszcze rok, ale balabym sie zobowiazac kiedy wiem, ze najbardziej prawdopodobnie do jej czasu dalej nie bede w posiadaniu nawet jednej ikony wlasnej reki.. Czas pedzi nieublaganie.. az rok, tylko rok..
Mimo, ze nie uwazam, ze wystawy sa najbardziej odpowiednim miejscem dla ikon to w wystawie Klubu chetnie tez bym wziela udzial i pokazala z jedna. Bo mniej to postrzegam jako indywidualne pokazanie sie a bardziej jako podsumowanie tego czym jest Forum, co sie tu dzieje i kto na nim jest. I dlatego jesli ktos jednak ma swoje prace to mimo, ze sama najprawdopodobniej nie wezme w tym udzialu ( do miesiac przed nie moge sie po prostu zobowiazac, bo nie wiem czy mi sie uda zdarzyc i namalowac jakas ikone, a miesiac przed to po prostu za pozno dla organizatorow) to mimo wszystko zachecam wszystkich, a szczegolnie Ele, aby sie przelamala bo z pewnoscia nie bedzie tego zalowac. O MPietaku nawet nie pisze, bo mysle ze po prostu sobie zartuje i sie droczy. ;)
Evagelia

Postprzez Rafał87 Cz, 11 lipca 2013, 21:27

A czy ja mógłbym w takim projekcie wziąć udział ? Mój poziom w tej chwili jest żenujący ale do wystawy jest dużo czasu i miałbym motywację żeby w końcu coś ze sobą zrobić...A i spotkać się z Wami wszystkimi byłoby dla mnie super przeżyciem ;)
Rafał87
3..

3..

Postprzez Ela Kolodziejczyk Cz, 11 lipca 2013, 21:53

To ja pozwole sobie jeszcze pomarudzic. Ekipa jest zawodowa. Nie ma co porownywac osob malujacych 20-30 lat z dwulatkiem. Pewnych rzeczy nie potrafie przeskoczyc i jestem swiadoma bledow ktore robie. Jak sie okaze ze moje obrazy za bardzo odstaja to uczciwie, bez mydlenia oczu powiecie mi o tym. ok? Co innego wstawiac prace do galerii z komentarzem, a co innego pokazywac sie publicznie. :)
Ela Kolodziejczyk

Postprzez Magdalena Sciezynska Cz, 11 lipca 2013, 22:02

ELA, hehe to kokieteria, masz fajne obrazy :D
Magdalena Sciezynska
.
...
1.
2.
1..

.
...
1.
2.
1..

Postprzez Magdalena Sciezynska Cz, 11 lipca 2013, 22:07

ja juz planuje
spanie mamy zapewnione za darmo dla25osób ( ŁÓŻKA w promesie są od mojej firmy , wiec możemy spac gratisowo)
od piatku do poniedzialku
obiady na koszt KTS w Masarni
a sniadanka i kolacje zrobimy sobie sami W Promessie
Magdalena Sciezynska
.
...
1.
2.
1..

.
...
1.
2.
1..

Postprzez jola Cz, 11 lipca 2013, 22:09

Ela przełam sie i zaufaj sobie - masz ciekawe prace :)
jola
...
2..
2.
2...

...
2..
2.
2...

Poprzednia stronaNastępna strona