Miejsce pracy malarza

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości

Postprzez Galandir Wt, 23 marca 2010, 15:03

oldek napisalem coś tam , czytaj dokładnie :) to za zamościem. po za tem chłopie ja to napisalem tylko dlatego byś uwierzył że sa jeszcze ludzie na ziemi ktorzy robią cos z własnej woli i prawie za darmo ;) niewiem czy ktokolwiek najał by za 1500 pln rocznie taki domek. a jest naprawde ładny ;)
a zaproszony sie czuje tylko poki co musze czekac , niestety.
Galandir

Postprzez oldmalarz Wt, 23 marca 2010, 15:19

Galandir napisał(a):oldek napisalem coś tam , czytaj dokładnie :) .

nie łapie ..? jak mozna dokładnie czytac "COŚ TAM"..? :o

Galandir napisał(a): po za tem chłopie ja to napisalem tylko dlatego byś uwierzył że sa jeszcze ludzie na ziemi ktorzy robią cos z własnej woli i prawie za darmo ;).

?....? w którym miejscu to napisałaś ..? jacy ludzie ..? po co..? co ma wspólnego z tym domek którego nie wynajmniesz ..?
nic nie rozumiem wybacz..
ty napiszesz o jakiś ludziach ..(nie wiem o jakich i w którym momencie i co ? co w związku ztym..?) ..ja mam to pzryjąc za prawde oczywistą..?
oldmalarz

Postprzez Magdalena Sciezynska Wt, 23 marca 2010, 23:26

Gali pisze ze na swiecie , czy ziemi , sa jeszcze ludzie którzy robią "coś"za darmo
hehehe , no cóż Gali wie to na pewno i ma rację :D :D :D
Magdalena Sciezynska
.
...
1.
2.
1..

.
...
1.
2.
1..

Postprzez oldmalarz Śr, 24 marca 2010, 14:24

Lamka napisał(a):Gali pisze ze na swiecie , czy ziemi , sa jeszcze ludzie którzy robią "coś"za darmo
hehehe , no cóż Gali wie to na pewno i ma rację :D :D :D

Lamka.. .ty kochana jesteś wyjatkiem od regóły ;) tak jak sie słyszy o rzadkich okazach..
albo o diamentach na jałowej ziemi.. ;)

wracając do tematu (wybrane zsieci..)
atelier2.jpg
atelier2.jpg (101.02 KiB) Przeglądane 6941 razy
atelier1.jpg
atelier1.jpg (158.94 KiB) Przeglądane 6941 razy

zawsze można coś podpatrzec i zaadoptować do sieie..
oldmalarz

Postprzez oldmalarz Pn, 11 października 2010, 20:06

MPietak w/g życzenia mówisz i masz.. ;)

mój nowy sprzet wyglada tak..
sprzet.jpg
sprzet.jpg (52.05 KiB) Przeglądane 6894 razy
oldmalarz

Postprzez Krysia karo konin Pn, 11 października 2010, 21:55

Imponująco to wygląda.Ten przyrząd,to taki amperomierz z wyglądu.Kolorków trochę masz.Chyba wydajne, bo takie malutkie? Ale Cię wzięło. Super. :ok:
Krysia karo konin

Postprzez MPietak Wt, 12 października 2010, 07:09

Kurcze :hmm: Fajne :hmm: Oldmalarz możesz zacząć od wszystkich punktów sprzedaży desk snoubordowych koszulek i najdziwniejszych gadżetów jako usługi w ofercie specjalnej, wzory klijenta i wybrane propozycje.Po tym jak pokazałeś swoje umiejętności malując Czarną wiem nie ma tematu któremu byś nie podołał zaspakajając najwybredniejsze gusty.Musisz sprubować po to by czasem wracać do malowania od serca.W tym sprzęcie najważniejsza dbałość o czystość dysz tak myślę. bez pierdół powodzenia uda Ci się :ok: Tak nawiasem, nie jestem tempakiem do końca ale dla mnie to była by czarna magia :(
MPietak
3.
1...

3.
1...

Postprzez Krakusia Wt, 12 października 2010, 08:23

Nigdy czymś takim nie malowałam, nawet nie widziałam jak ktoś to robi. Ile tam jest pojemniczków na farby? A co z mieszaniem kolorów? Tutaj raczej się używa farb bezpośrednio ze słoiczków. Tak? A jak to się myje? bo za kazdym razem jak zmieniasz kolor musisz wymyć. Są jakieś filmiki poglądowe? chętnie bym zobaczyła jak się tym maluje lub Ty Oldi nagraj .
Krakusia
3...
2.
3..

3...
2.
3..

Postprzez Homer Wt, 12 października 2010, 08:32

Homer

Postprzez Sui Fong Wt, 12 października 2010, 11:45

Na Youtubku jest tego mnóstwo, wystarczy wpisać "Aerograf"... Pomijając juz niektóre fora na których są bezpośrednie linki do prac poszczególnych użytkowników którym na prawdę pięknie to wychodzi.
A jeśli chodzi o mieszanie kolorów to jest to raczej 3 krople tego koloru 3 krople tego, rozrabiając z odrobią wody (i może słoiczki są małe ale farba jest skondensowana dla tego na dłużej wystarcz). Z resztą widziałem u mistrza i spore słoiczki, półtora litrowe do Jedwabiu. Jeden taki miał ...
Mmm Aerograf piękna rzecz tez będę taki miał! ;)
Kiedyś ... :(
Sui Fong

Poprzednia stronaNastępna strona