czy rzeźbienie ludzkiego ciała to też sztuka?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości

Postprzez Kate Pn, 21 czerwca 2010, 14:54

dobre posunięcie
Ostatnio edytowano Wt, 22 czerwca 2010, 14:35 przez Kate, łącznie edytowano 1 raz
Kate
.
1.
2...
moderator

.
1.
2...

Postprzez szczekan Pn, 21 czerwca 2010, 15:09

Nie uważasz, ze można być dobrze wychowaną osobą, ale nie trzeba być od razu podlizywaczem i włazidupkiem, bo to znaczy, że jednak to wychowanie nie było takie dobre. Tu chodzi raczej o brak asertywności u niektórych osób... Czy dla "miłej atmosfery" jesteś wstanie poświęcić własną godność? Zakłądam, że wiesz o czym piszę i nie będę musiał ci wyjaśniać co to niepopularne w dzisiejszych czasach słowo oznacza....
szczekan

Postprzez Kate Pn, 21 czerwca 2010, 15:16

a czy ja gdzies straciłam godność? czy ja się gdzies podlizywałam? Powiedz mi gdzie bo ja nie wiem?
Poza tym nie wydaje mi się żebym ja Ciebie kiedykolwiek w jakikolwiek sposób uraziła, więc dlaczego Ty jestes niemily?
Kate
.
1.
2...
moderator

.
1.
2...

Postprzez JeryL Pn, 21 czerwca 2010, 15:16

Miło moze być zawsze jeśli chce się tak uważać.
JeryL

Postprzez szczekan Pn, 21 czerwca 2010, 15:26

Kate napisał(a):a czy ja gdzies straciłam godność? czy ja się gdzies podlizywałam? Powiedz mi gdzie bo ja nie wiem?
Poza tym nie wydaje mi się żebym ja Ciebie kiedykolwiek w jakikolwiek sposób uraziła, więc dlaczego Ty jestes niemily?

I tu jest właśnie problem, że na forum dyskusyjnym niektórzy zapominają o tym, że tu nie musi byc miło - forum dyskusyjne to nie agencja towarzyska - na forum wymienia sie poglądy często sprzeczne, więc wszelkie fochy, że "ty jesteś nie miły", bo wyrażasz opinie która mnie "łomatko" dotyka pachnie żenadą. Przecież ci nie napiszę, że jesteś nudna, bo wówczas mogłabys się poczuć naprawdę urażona, a mój atak potraktować jako ad personam. Dlatego cofam ostatnie zdanie...
Ostatnio edytowano Pn, 21 czerwca 2010, 20:39 przez szczekan, łącznie edytowano 1 raz
szczekan

Postprzez Kate Pn, 21 czerwca 2010, 15:38

Szczekan, wymianiac poglady mozna i na forum i w kazdej innej formie konwersacji. Tylko czy mając odmienne zdania trzeba sie obrazac wzajemnie?

I moze to jest żenada z mojej strony ale sprawiles mi przykrość. Nie napisales ze jestem nudna ale kilka posow wyzej napisales cos skierowanego bezpośrednio do mnie. Takie masz zdanie o mnie, w porzadku, masz prawo odbierac moja osobe jak tylko chcesz, tylko pamietaj że jest wiele wrazliwszych osob niz ty a slowa czasem ranią. To takie banalne, ale tak jest.
Kate
.
1.
2...
moderator

.
1.
2...

Postprzez MPietak Pn, 21 czerwca 2010, 16:22

PIOTREK teraz mam świdomość dlaczego przyjołeś taki pseudonim.Rozumiem Twoją flustrację ito że dałeś jej upust w tekście.Nie przywitałem Cię cześć fajnie że jesteś, :ok: mam tylko nadzieje że nie zechcesz robić za TROLA ,bo wtedy nie pogadamy. :( :-? Mam jedną uwagę z prywatnych znajomości nie starajcie się robić pola konfliktu. Będzie to wszystko niezrozumiałe,dla innych uczestników forum.Pewnie nie raz sie posprzeczamy,ale nie będziemy się kłucić mam taką nadzieje oczywiście.Jak jusz jesteś to hulaj i powiedz coś ciekawego.Nara :hmm: zwracałem się do osoby fizycznej
Ostatnio edytowano Wt, 29 czerwca 2010, 07:41 przez MPietak, łącznie edytowano 3 razy
MPietak
3.
1...

3.
1...

Postprzez szczekan Pn, 21 czerwca 2010, 18:01

MrPietak, ani myślę tu dłużej pozostawać - wywołałeś mnie 3 razy, więc się zjawiłem jak w ruskiej bajce. Chciałem się raczej pożegnać. Wystarczy że zaczynasz dyskusję, aby po chwili zjawiła się jakaś dyżurna - obrażona dusza - jak w powyższym dialogu, gdzie leci pytanie: „Czy nie uważam, że Ci wszyscy podlizywacze i poplecznicy to po prostu dobrze wychowane osoby?” Jak odpowiadasz inaczej, to następuje zarzut, że sprawiam jej przykrość, bo spodziewała się innej odpowiedzi. Żenada. Może powinien być tu forumowy szablon z gotowymi odpowiedziami, coś na wzór emotikonów, ale na sposób werbalny, np: Jestem szczęśliwa, że mogę pisać na tym forum, Jest super... itd.
szczekan

Postprzez MPietak Pn, 21 czerwca 2010, 18:42

PIOTREK osobiście powiem że żałuje bo widać masz nerw do ripost z którymi nie koniecznie trzeba się zgadzać, ale fajnie jest jak można z kimś takim pogadać.Możemy poszerzać swoje horyzonty. Nieliczni sie zmieniają pod czyimś wpływem ale można poznać inny punkt widzenia.Dyskusja to nie kadzenie z wzajemnością. :dobani: Tu nie mogą być kropki musiałem NARA :hmm: :ok:
Ostatnio edytowano Wt, 29 czerwca 2010, 07:44 przez MPietak, łącznie edytowano 1 raz
MPietak
3.
1...

3.
1...

Postprzez MPietak So, 26 czerwca 2010, 14:52

ŚWINIO UJAWNIJ SIĘ SKORO MASZ TYLE ODWAGI BY SIE PODSZYWAĆ SWOIM WPISEM DO POSTU NIE SWOJEGO AUTORSTWA
Ostatnio edytowano Śr, 30 czerwca 2010, 11:29 przez MPietak, łącznie edytowano 2 razy
MPietak
3.
1...

3.
1...

Poprzednia stronaNastępna strona