Piętuś - jesli mogę cię tak nazwać podobała mi sie twoja postawa wobec szczekana , bo napisałes wyraźnie, że takich rzeczy sie nie robi, jako osoba mu sprzyjajaca powinien wziać sobie to do serca, ale niestety - nie , potem dowiedziałam sie z przekazu innych uzytkowników ze były rózne zachowania różnych osób i te też dostały opr.
Ja nie mogę zrozumieć , że zamiast się radować wspólnymi rozmowami artystów nawet dokuczankami , które sa nieszkodliwe zaczyna sie atak jednych na drugich, Wiem, że tak jest na wszystkich forach , tylko, że inni administratorzy sa lepsi ode mnie bo nie czekaja az sie coś rozjatrzy tylko wysadzaja z forów z art. 52
ja miałam nadzieje , że skoro się znamy i lubimy , to sie sprawy ułożą - wyrozumiałość jak to Orro mówi jest najwazniejsza . Kazdy ma swoje wady, a niektórych nie da sie juz zmienić . Rozmawiałam .....i myślę, że ok .
pozdrawiam
ps zapomniałam napisać- nie ingeruje w posty, tylko jest wpisane słowo do cenzury i robia sie kropki samoistnie
po prostu chce uciąć łeb hydrze, aby jego już nikt nie tykał, bo to byłoby teraz nieuczciwe w stosunku do niego
a co do pierwszego słowa było niesprawiedliwe, wiec zamieniłam
admin tez jest człowiekiem i ma emocje.