czy rzeźbienie ludzkiego ciała to też sztuka?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość

Postprzez Magdalena Sciezynska So, 26 czerwca 2010, 17:48

a kto jest świnką ? nikt sie nie podszywa pod nikogo, sa słowa których sobie nie życze na forum , żadnego rzucania mięsem i innych,
W naszym Klubie jest harmonia i wzajemny szacunek

myślę że czas na porządki
Magdalena Sciezynska
.
...
1.
2.
1..

.
...
1.
2.
1..

Postprzez MPietak So, 26 czerwca 2010, 21:22

Lamka JEŚLI NIE WIESZ NAPRAWDĘ O CO CHODZI TO SPIESZĘ Z WYJAŚNIENIEM posty można usunac bez podawania powodów ale ingerencja w ich treść nie jest niczym usprawiedliwiona,to właśnie miało miejsce.Zapewne sama wiesz czym mówię,o miejscach wykropkowanych.JAK Twoim zdaniem nazwać kogoś kto się posuwa do takich numerów.JAK zareagowałabyś gdyby w miejscu Lamka ukazywał się wpis ...............a treść była Twojego autorstwa. Uważasz to za fajne dlatego że akurat obrażanie tej osoby jest happy.Tak naprawdę nie chodzi o osobę ale o zasady które po prostu trzeba przestrzegać.Nie rozumiem świętego oburzenia z powodu jednej świnki, nie oburzyłaś się na inwektywy oldmala... do .......................... co wykropkowany,na pewno czytałaś przekonałem się że czytasz wszystko.Jeśli chcesz robić porządki jestem za ustal kto dokonuje manipulacji niech ma odwagę przeprosić ja odwagę mam.Pozdrawiam serdecznie. :dobani:
Ostatnio edytowano Pn, 28 czerwca 2010, 11:04 przez MPietak, łącznie edytowano 1 raz
MPietak
3.
1...

3.
1...

Postprzez Magdalena Sciezynska So, 26 czerwca 2010, 21:34

Piętuś - jesli mogę cię tak nazwać podobała mi sie twoja postawa wobec szczekana , bo napisałes wyraźnie, że takich rzeczy sie nie robi, jako osoba mu sprzyjajaca powinien wziać sobie to do serca, ale niestety - nie , potem dowiedziałam sie z przekazu innych uzytkowników ze były rózne zachowania różnych osób i te też dostały opr.
Ja nie mogę zrozumieć , że zamiast się radować wspólnymi rozmowami artystów nawet dokuczankami , które sa nieszkodliwe zaczyna sie atak jednych na drugich, Wiem, że tak jest na wszystkich forach , tylko, że inni administratorzy sa lepsi ode mnie bo nie czekaja az sie coś rozjatrzy tylko wysadzaja z forów z art. 52
ja miałam nadzieje , że skoro się znamy i lubimy , to sie sprawy ułożą - wyrozumiałość jak to Orro mówi jest najwazniejsza . Kazdy ma swoje wady, a niektórych nie da sie juz zmienić . Rozmawiałam .....i myślę, że ok .
pozdrawiam

ps zapomniałam napisać- nie ingeruje w posty, tylko jest wpisane słowo do cenzury i robia sie kropki samoistnie
po prostu chce uciąć łeb hydrze, aby jego już nikt nie tykał, bo to byłoby teraz nieuczciwe w stosunku do niego
a co do pierwszego słowa było niesprawiedliwe, wiec zamieniłam
admin tez jest człowiekiem i ma emocje. ;)
Magdalena Sciezynska
.
...
1.
2.
1..

.
...
1.
2.
1..

Postprzez MPietak N, 27 czerwca 2010, 09:12

Z tym piętusiem nawet mi się podoba jak byłem chłopcem mówili na mnie piętaszek, od tamtej pory posunołem się w latach wię taki zwrot z dzieciństwa łechce moją próżność.DZIĘKUJE ŻE ZECHCIAŁAŚ NIECO zgłębić temat najgorsze są niedomówienia,Myślę a nawet jestem pewien ŻE JUŻ WIESZ W ŻADNYM POŚCIE MOJEGO AUTORSTWA NIE UCHYBIŁEM NIKOMU OBRAŹLIWYM SŁOWEM ani inwektywami. Nie mam zamiaru ciągnąć tego tematu dla mnie skończony,ostatnia moja myśl w tym temacie ŻAŁUJE ŻE TAKI PRZYBRAŁO TO OBRÓT,MIAŁEM NADZIEJE WAS POGODZIĆ JESTEM DO NICZEGO. porażka porażka porażka moja :dobani: :dobani: :dobani: :(
Ostatnio edytowano N, 16 stycznia 2011, 10:32 przez MPietak, łącznie edytowano 2 razy
MPietak
3.
1...

3.
1...

Postprzez Magdalena Sciezynska N, 27 czerwca 2010, 13:32

nie martw się, całego świata nie da sie naprawić będzie dobrze :-*
Magdalena Sciezynska
.
...
1.
2.
1..

.
...
1.
2.
1..

Postprzez Magdalena Sciezynska N, 27 czerwca 2010, 13:50

lepiej powróćmy do tematu i pochwaliłbyś się swoimi osiągmnięciami 8)
Magdalena Sciezynska
.
...
1.
2.
1..

.
...
1.
2.
1..

Postprzez orro N, 27 czerwca 2010, 15:04

Jasne, powróćcie do wątku kulturystycznego. Łon jest Zdrowy, ale proszę napiszcie co mnie ominęło i gdzie o tym przeczytać szerzej, bo czytając o tym, że identyfikalia naszych kolegów stały się słowami zakazanymi i jakiś automat - cenzor zastępuje je kropkami, że nastapiło wyautowanie kogoś bo coś napisał co innego czytane serce raniło, że ktoś (kto wcześniej ujawnił prywatną korespondencję) obraził się na kogoś innego bo ten był jego zdaniem niemiły zaczynam się niepokoić sytuacją i kierunkiem w jakim ona zmierza. Co jest grane ?!
orro

Postprzez Magdalena Sciezynska N, 27 czerwca 2010, 19:02

nie wypytuj o sprawy zakończone
Magdalena Sciezynska
.
...
1.
2.
1..

.
...
1.
2.
1..

Postprzez Magdalena Sciezynska N, 27 czerwca 2010, 19:04

było minęło, sprawa zakończona , lepiej napisz o kulturystyce w twoim rejonie , jak się rozwija :ok:
Magdalena Sciezynska
.
...
1.
2.
1..

.
...
1.
2.
1..

Postprzez MPietak N, 27 czerwca 2010, 19:57

Lamka sama widzisz nic się nie zmieniło od czasów CEZARA gawiedź żąda krwi i igrzysk.W jednym nasz znajomy miał racje ludzie szukają takich konfliktów choć nie koniecznie w nich uczestniczą.Kiedy widzą wypadek zatrzymują się by popatrzeć nie koniecznie pomóc,zgadzam się że jest to paskudna cecha.CO do moich osiągnięć tak naprawdę nie ma się czym chwalić, poza jednym ciało moje zachowuje młodość a treningi choć ograniczone dają wiele przyjemności w którą tak niechętnie wierzy Oldmalarz ;) :hmm: :hmm:
Ostatnio edytowano Pn, 28 czerwca 2010, 11:08 przez MPietak, łącznie edytowano 1 raz
MPietak
3.
1...

3.
1...

Poprzednia stronaNastępna strona